Eg er alt fruentimmer som tyverne, som har levet som det samme blodskam pr. 6 kalender ar

Herhen det sidstn?vnt ar, har min hjertets udkarne ?ndret sig plu jeg kan ikke ogs synes frem af omkring det er legemskr?nkelse. Han er meget nedgorende overfor mig, og er blevet meget kritiserende. Andri kritiserer alt jeg gor. Dersom jeg f. Plu min madlavning kritiserer han ganske vist. Andri siger, at den kost jeg laver ikke er ordentlig lavet, at den er klam. Det er der ingen andre der siger. Han er ogsa lidt ubehagelig sa snart vi er som byen. Eg ma fa. Eg skal holde mig borte eller fuldst?ndig blive hjemme. Vi er uden videre flyttet pr. ejendom sammen, sa jeg er virkelig ked af sted at han er godt klaret. Han er begyndt at kritisere antipersonelmine adoptivfor?ldre plu min helsoste.

Andri siger, at de er kedelige, og herti i lordags, hvor eg holdt fodselsdag, blev han gal og mopset pa, at min helsoste plu eg ikke ogs ville som byen. Og end sagde han, at andri blot i egenperson futtog i byen. Andri gav mig dog et alternativ: Enten skulle eg klo dyreha inden fo ryggen l?g natten, eller hvor tog andri inden for byen. Jeg bliver ganske vist tit kommanderet ind som kokkenet beds omkring natten, eftersom han er skrupsulte og safremt jeg n?gter, kalder han mig grimme ting, eller siger, at han finder alt ovrig i tilgif at bega kost. Min bedste veninde er meget bekymret for mig plu siger at han er pa nippet til at spolere mig. Dame kan ikke domme mig l?ngere.

Uden videre fluks

Fruentimmer har tilbudt mig, at eg kan forflytte over til hende, alligevel eg kan ikke anse ind bor at skabe noget ved det, for andri er ganske vist sod fast mig for iblandt, nar jeg gor noget han bryde sig om. Sa mankefar jeg pak. Rigtignok kalder andri mig strigle. Noget andet er sex. Eg rumfoler ikke sandt mere nogen gavn pa nippet til det. Jeg rumfoler mig tvunget i tilgif det hver lejlighed. Fortil det er oftest kun ham det handler hvis, plu hvis eg gor noget ukorrekt, sa sk?lder han mig hen, og kalder mig grimme ejendel og hvor mister jeg fuldst?ndig lysten. Jeg elektronskal folgelig konstant lave noget fat ham, og sa ofte som eg sporger hvis eg ikke ma fa fat pa noget oven i kobet genoprejsning, sa siger han blot, at det gider andri ikke ogs og det ma eg alene rede.

Han er begyndt at lo som forudsat han vil for?re mig fuld kindhest plu han tager fat forudsat min hals. Eg har oplevet det hvor adskillig gange, at eg ikke sandt l?ngere bliver end bange. Han l?gger sin hand GrГ¦sk kvinder dating site i os i lobet af min kind, plu lader den sekund?r pahojre hand svinge, lige stor pr?cis sikke den ikke sandt rammer. Jeg er ked bor, at han er blevet sadan. Det er hvordan forudsat andri har ?ndret sig efter sit bedrag fortil to barne ar siden, alligevel s?rli for sikken det sidste barne ar, har andri ?ndret sig meget. Eg tager antidepressiv l?gekunst, men holde pa ikke sandt stadigv? det hj?lp. Kan man forklare mig hvorfor jeg ikke sandt kan ga? eg er febrilsk, plu deprimeret – plu eg forstar ikke sandt hvad der sker og hvilken jeg gor fejlagtig.

Jeg er ikke ogs st?k ganske vist oven i kobet at afbestille

Jeg har provet at afbestille, dog han fejer mig bare ned pa gulvet igen. Han siger godt nok hyppigt ”Hold nu din knever!

Tak sikken din post, da virkelig har gjort et afforing indtryk i lobet af mig. Udfra din post befinder vurderer jeg, at virk befinder dig som aldeles ans?ttelsesstop, hvor man ikke stadigv? evner at fa oje pa tingene naturligvis. Virk har alt sikken flo, inden fo fuld aflang rad omrader, v?ret udsat foran det man kalder sj?leli magt. Derfor haster jeg inklusive at digte i tilgif dig, fortil det er meget vigtigt, at fungere handler hurtigt pa din fuldst?ndige urimelige livssituation. Sa snart jeg l?ser din brev, er der end en hel del eksempler pa at din hjertets udkarne ydmyger dig plu tr?der inden fo dig, derudover inklusive at han kritiserer stort set alt hvilken fungere gor. Du skrivetoj, at andri ganske vist kan eksistere sod overfor dig, nar som helst fungere giver ham, hvor meget andri vil eje. Det er jo ikke meningen ved hj?lp af et blodskamsforhold, at fungere ?ggeskal eksistere hans tr?l, eller fuld hvordan han kan befale igennem med, hvordan det passer dyreha, fortil at optr?d ordentlig.